SISTE NYTT

BÅTSESONGEN 2018

Info angående saksgangen med tildeling av båtplasser ble sendt ut 16 feb kl 1031 til alle medlemmer med e-postadresse. Øvrige vil motta meldingen pr. post.

HUSK TIDSFRISTEN 28 FEBRUAR - INGEN PURRING.

BÅTSESONGEN 2018

Båtsesongen 2018 nærmer seg og styret vil nå starte opp arbeidet med å fordele båtplasser til medlemmene.
Som i tidligere år vil havnesjefen sende en E-post til alle medlemmer hvor dere blir bedt om å sende inn en del informasjon, blant annet om du vil ha båtplass i år. Båtplass vil bli tildelt basert på ansiennitet i foreningen.
Styret ber derfor om å at du nå begynner å vurdere om du vil ha båtplass i 2018. Det vil være en kort tidsfrist og det vil IKKE vil bli sendt ut purringer til de som eventuelt ikke melder tilbake innen fastsatt tidsfrist.
For at medlemmene skal kunne motta E-posten er det viktig at havnesjefen har riktig E-postadresse. Meld derfra fra til oddper@gmail.com hvis du har endret E-postadresse siden 2017 sesongen.
Hjertelig velkommen til sommerens båtsesong.

BÅTPLASS SESONGEN 2018

Havnesjef er Odd Per Pedersen, tlf 47395517, E-postadresse oddper@gmail.com.

Leder båtforeningen, Johan Presthus, er også havnevert. Besøkende bes ta kontakt med ham angående eventuelle spørsmål. Tlf 97034187

Vi har opprettet Facebook side.
Den heter Småland båtforening, Frosta kommune.

Vi vil bruke sida som primær informasjons side til våre medlemmer.

Du trenger ikke FB-konto for å logge deg på.

PAKKHUSET

Båtforenings andel i Pakkhuset er nå formelt overført til Småland vel.
De av våre medlemmer som eventuelt ønsker å leie huset må heretter henvende seg til velforeningen.